Ook de tweede bekerwedstrijd van Victoria werd verloren. Nu was 3e klasser Vrone een maatje te groot voor het team van trainer Kees Koeman. De gasten uit Sint Pancras waren de bovenliggende partij, maar de Obdammers gaven goed tegenspel. Er werd daar waar mogelijk goed druk gezet op de verdediging van de gasten en er werden een paar leuke aanvallen opgezet.

Met een redelijk complete selectie, alleen de langdurig geblesseerde Tino Rood en de zondag geblesseerd geraakte Rens Kramer waren afwezig, de Obdammers de strijd aan met Vrone.

Veel kansen waren er niet voor de thuislub, maar met een beetje geluk hadden ze de 1-0 kunnen maken; Billy N’Tare raakte de paal. Vrone was sterker en vaker aan de bal, maar ook zij creerden niet al te veel kansen. Toch kwamen ze op een verdiende 0-1. De maker van het doelpunt slalomde binnen de 16 vrijelijk tot de keeper; via binnenkant paal viel het doelpunt.

Dit was ook de ruststand.

Direct na de rust een wat onbesuisde actie van een van de aanvallers van Vrone op de uitkomende keeper Thomas Bakker van de thuisclub. Hij moest geblesseerd het veld verlaten en hij werd (verdienstelijk) vervangen door veldspeler Gijs Luiken.

Na een kwartier hielp de prima fluitende scheidsrechter (wat een verademing vergeleken met vorige week) de gasten door een vrije trap te schenken op randje 16. Dit kadootje werd van harte in ontvangst genomen en de bal belandde onhoudbaar voor Gijs in de touwen.

De thuisclub gaf het echter niet op en begon steeds beter te spelen. Een doelpunt werd echter niet gemaakt; Vrone deed dit wel waardoor uiteindelijk de eindstand 0-3 werd.

Vandaag dus weer verloren, maar met verdienstelijk voetbal. Er zit progressie in dit team. Volgende week thuis tegen Con Zelo, ook voor de KNVB beker. De week erop volgt de eerste wedstrijd voor de competitie; een thuiswedstrijd tegen WMC.