Victoria’0 is bezig aan een goede serie; uit de 3 laatste wedstrijden werden de maximale 9 punten gehaald met een doelsaldo van 11 voor en 1 tegen.
Tegen Knollendam werd een regelmatige overwinning behaald, alhoewel de score te laag uitviel.


Victoria’0 speelde sterk de 1e helft. Het veld werd goed breed gehouden en de bal werd goed rond gespeeld. Al in de 2e minuut was het bijna 0-1. Een mooie doelpoging van Wessel werd gekeerd door de keeper en via de lat kwam de bal weer terug in het veld. Kaay schoot die bal over het doel.
In de 8e minuut een verkeerde terugspeelbal welke een prooi was voor de Knollendamspits; beheerst werd de keeper omspeeld en verscheen de verrassende 1-0 op het bijzonder fraaie electronische scorebord.
Kort daarop een goede kans voor de hardwerkende Tim en direct daarop weer een goede kans voor de gastheren.
Daarna gebeurde er een 10-tal minuten weinig op het veld. In de 25e een fraaie aanval via Oscar en Damy, maar Tim schoot hoog over.
Daarna kansen voor Wessel en Kaay, maar werden niet benut.
De gelijkmaker viel uiteindelijk pas in de 36e minuut. Een schot van Oscar rolde via een tegenstander tergend langzaam in het doel. Even daarna een kans voor Wessel en vlak voor rust een katachtige reactie van Thomas die voorkwam dat Knollendam op 2-1 kwam.
Een voorsprong voor de Knollendammers zou ook niet terecht zijn, want het was alleen maar tegenhouden voor de thuisclub. De Obdammers waren heer en meester op het veld.


De 2e helft een identiek spelbeeld; Victoria veel aan de bal en heel veel goede mogelijkheden om zeep helpen. 
Kort na rust een vrije trap van Tino; de bal werd in een keer achter de keeper in het doel geschoten. De keeper zag er hierbij niet goed uit.
Damy had pech doordat een mooi schot via de paal naast ging.
Wessel had nog een mooie kans en Oscar was niet erg mazzel met zijn afstandsschoten. 
De bevrijdende 1-3 werd gemaakt door invaller Hugo. Hij had een goede actie aan de rechterkant; zijn voorzet ging via de keeper en de bal het doel in.
Het werd uiteindelijk 1-4 door Sjors die een corner via een volley knap inschoot. Over zijn fout in de 1e helft  werd niet meer gesproken…


Wederom 3 punten erbij; volgende week de thuiswedstrijd tegen Sporting S. 

m.vr.gr.
Jan Bakker