En weer kan Victoria een puntje optellen bij het nog magere aantal van 4. Na het gelijke spel vorige week tegen WMC uit Heerhugowaard speelde het team van trainer Kees Koeman nu gelijk tegen een andere team uit Heerhugowaard. Captain Rens Kramer kopte 2 corners van Robin Leek onberispelijk in de touwen.

Het was een hele matige wedstrijd van beide kanten. Er werden pittige duels uitgevochten waar bij er af en toe meer oog was voor de speler dan voor de bal. Mooie aanvallen nauwelijks gezien; kortom voor de toeschouwers een weinig boeiende pot, die uiteindelijk in een terechte 2-2 eindigde.
Victoria begon slecht aan de wedstrijd: de bal werd verkeerd iNgespeeld en het was aan de attente keeper én Max Dekker te danken dat de gasten al niet binnen 40 seconden op 0-1 stonden.
Victoria herstelde zich snel en in de 3e minuut een pegel van Wessel Klaver die knap werd gekeerd door de KSV-keeper. Dit leidde tot de 1e corner en deze worden de laatste wedstrijden genomen door de jonge Robin Leek. Met zijn fantastische linker bereikte de bal op de vrijstaande Rens Kramer die er geen moeite mee had om de 1-0 hard in te koppen.
Ksv had het iets betere spel, maar doelrijpe kansen waren er veel te weinig. Toch viel de gelijkmaker. 16 minuten voor rust werd een aanval op rechts beheerst ingetikt.
Vlak voor rust een pegel van Gijs Hoedjes. Ook dit keer een prima redding van de Ksv-keeper ten koste van een corner. Robin Leek nam hem weer en vond weer het hoofd van zijn aanvoerder die de bal laag in het doel kopte: 2-1 voor de Obdammers.
Even daarvoor was Hugo Borst gevaarlijk met een kopbal uit een vrije trap van Wessel, maar hij kopte nét over het doel.
De 2e helft werd het spel nog grimmiger en werd het er niet beter op. Wessel had pech dat zijn schot goed gekeerd werd door de keeper van de tegenstander, die een puike partij speelde. Daarna een sterker KSV die alles in het werk zette om de 2-2 te maken. In de 6e minuut een knap schot dat net voorlangs ging. Uiteindelijk viel de – verdiende – gelijkmaker ook, al duurde het tot 30 minuten in deze 2e helft. Een pegel van Ksv kon nog worden gekeerd maar op de rebound had keeper Thomas Bakker geen kans: 2-2.
Daarna ging het spel op en neer; maar gescoord werd er niet. Wessel was nog wel dichtbij maar zijn schot 5 minuten voor tijd trof net geen doel.
Volgende week de uitwedstrijd tegen Con Zelo in Waarland.