De tweede overwinning van Victoria is een feit: met een duidelijke 3-0 werd VZV uit ‘t Velt naar huis gestuurd. Er was niets af te dingen aan deze uitslag. VZV staat onderaan en tot vandaag hadden zij 1x gewonnen en dat was de thuiswedstrijd tegen Victoria. Deze overwinning toen was zeker niet verdiend, dus de Obdammers hadden wat recht te zetten.
En dat is duidelijk gebeurd.
Al in de 1e minuut scoorde de gevaarlijkste man aan Victoria-kant, Robin Leek.
Vele kansen volgden voor de thuisclub, maar zoals vaak dit jaar heeft het team moeite met scoren. Uiteindelijk lukte het Billy N’Tare gelukkig wel de eerste helft om 2x te scoren. Zijn 1e doelpunt was op aangeven van Robin Leek en zijn 2e, de 3-0, voor Victoria was een fraaie lob over de keeper na een diepe bal vanuit de verdediging.
De gasten konden invaller keeper Frank Bakker niet op de proef stellen, zodat de ruststand 3-0 was.
De 2e helft gebeurde er niet veel; beiden partijen creëerden geen kansen en er werd niet meer gescoord. Ruststand werd dus de eindstand: een dik verdiende overwinning voor de ploeg van trainer Kees Koeman.
Ook een noodzakelijke overwinning voor de Obdammers, want nu staat de tegenstander van volgende week 1 punt onder hen.
Die tegenstander komende zondag is er niet zomaar eentje: dan is namelijk dé derby tegen Apollo in Hensbroek.
De wedstrijd in Obdam werd onnodig en onverdiend met 0-1 verloren. Dus ook zondag heeft Victoria het nodige goed te maken.
Komt allen kijken; beide sfeercommissies zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor dé derby onder de derby’s. We hopen op veel spektakel op en rond het veld en de dag wordt nog mooier als de 3 punten mee naar Obdam gaan.