De helft was redelijk gelijkgaand; het was erg jammer dat de 2e helft van Victoria kant niet zo best was. Uiteindelijk won RKEDO verdiend met 4-1.

Victoria begon – net zoals vorige werk tegen Woudia – niet goed aan deze wedstrijd. Na 2 mogelijkheden werd in de 4e minuut al het eerste doelpunt van RKEDO gemaakt.
De linksvoor kreeg alle tijd om een prima breedtepass te geven op de geheel vrijstaande Elroy Konijn. Hij pegelde de bal snoeihard in het  Victoria-doel.
De Obdammers waren hierdoor wakker geschud en er ontspon zich een redelijk gelijkopgaande wedstrijd.
In de 35ste minuut viel de op dat moment verdiende gelijkmaker.
Spits Hugo Borst zette een 1-2’tje op met Tino, hij kreeg de bal mooi mee en rondde heel knap af: 1-1.
Daarna een goede kopkans voor RKEDO, maar Thomas redde.
Even later stond de verdediging niet goed en Thomas vond het blijkbaar nodig om de doorgebroken speler van RKEDO bij zijn benen te pakken. Een gele kaart en een penalty die hard door het midden in het doel werd geschoten: 2-1 was ook de ruststand.

De 2e helft was – zoals gezegd – van Victoria kant niet best. De voorhoede gaf niet thuis en regelmatig balverlies op het middenveld. RKEDO kon lekker vrijuit voetballen en zij kregen veel kansen om de voorsprong verder uit te breiden. Dit leidde tot nog 2 tegendoelpunten. Eindstand werd dus 4-1; een verdiende overwinning voor de mannen uit de Goorn.

Volgende week weer kans op meer succes voor Victoria’O.