Zonder de geblesseerden Tino Leek en Tino Rood, maar met de weer herstelde Gijs Hoedjes en keeper Thomas Bakker waren de verwachtingen vooraf hoger ingeschat, dan het uiteindelijk resultaat.

Victoria kwam nog wel op een 0-1 voorsprong door Sam Eood. Spits Billy liep goed door op een diepe bal; de laatste man van de thuisclub ging in de fout en Billy speelde de bal breed op Sam die een makkie had om te scoren.

Het veldspel van de Horinezen werd beter en de 1-1 lag er ook dan snel in. De scheids zag een penalty in een bal die tegen het lichaam van Paul van der Berg werd aangeschoten. De strafschop werd onberispelijk ingeschoten.
Daarna was het voor de Obdammers alleen maar tegenhouden, want ze werden aan alle kanten voorbij gelopen door de fysieke sterke en snelle spelers van HSV Sport. Het 2e doelpunt was daar een mooi voorbeeld van. Op rechts kon de HSV Sport aanvaller vrijuit opkomen en de bal voorgeven. Na een slim overstapje van de spits had een andere aanvaller alle tijd om de verdiende 2-1 aan te tekenen.
Kort daarna een corner van links die verkeerd werd beoordeeld door keeper Thomas Bakker en de 3-1 werd simpel binnengekopt.
Een afstraffing met grote cijfers zat er aan te komen, maar deze kwam er niet. De 2e helft liet de thuisclub het een beetje lopen en hielden de Obdammers vrij gemakkelijk stand. Daarvoor was vooral captain Sjors Ootes verantwoordelijk. Hij kopte een bal van de lijn en samen met de bijzonder hard werkende Rens Kramer hield hij de schade beperkt.
15 minuten voor tijd ging Victoria achterin 1-1 spelen. Dit opportunistisch spel leidde tot enkele kansen voor de thuisclub omdat er veel ruimte ontstond. De Obdammers vielen wat meer aan, maar kansen en doelpunten kwamen er niet.
Vlak voor tijd scoorde de thuisclub nog de 4-1 en kort daarop maakte Mike Appel de uitslag iets draaglijker door te scoren uit een vrije trap van Wessel Klaver.
Eindstand dus 4-2 voor HSV Sport.