Sportliefhebbers,

Rabobank West-Friesland draagt de lokale samenleving van West-Friesland een warm hart toe. Na jaren fietsen met de Fietssponsortocht van de Rabobank waarbij we € 250,- voor de clubkas bij elkaar fietsten, is de Rabobank een nieuwe weg ingeslagen. De Rabobank Clubkas Campagne is dé donatie actie voor verenigingen en stichtingen, waarbij de leden van deze bank bepalen welke clubs een donatie ontvangen door het uitbrengen van hun stem op hun favoriete vereniging. Ieder lid van de Rabobank krijgt vijf stemmen en mag maximaal twee stemmen op eenzelfde vereniging uitbrengen. Victoria – O Handbal, Voetbal en Clubhuis De Konkel slaan de handen ineen en vragen u om op onze verenigingen te stemmen. Het budget van € 225.000,- wordt verdeeld over het aantal stemmen en per stem uitgekeerd aan de betreffende vereniging of stichting.

De sponsoring vanuit deze Clubkas Campagne wordt gebruikt voor diverse activiteiten die door de verenigingen wordt georganiseerd of voor het onderhoud van het Clubhuis de Konkel.

Hoe werkt de Rabobank Clubkas Campagne?

Alleen leden van Rabobank West Friesland van 18 jaar en ouder (per 10 april) mogen stemmen van dinsdag 8 mei tot en met maandag 28 mei 2018 stemmen op verenigingen of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Als klant bij de Rabobank bent u niet automatisch lid. U kunt dit controleren bij Internetbankieren onder “Uw gegevens”. U kunt lid worden als u klant bent bij de Rabobank en minimaal één dienst afneemt. Bij een en/of rekening kunnen jullie allebei lid worden. Het lidmaatschap kost u geen geld. U ontvangt vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij, u ontvangt lokale en landelijke ledenaanbiedingen en uitnodigingen voor speciale ledenevents. U kunt het lidmaatschap aanvragen via: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden

Dit stemmen kan online of op één van de kantoren. Bent u lid van Rabobank West-Friesland? Dan ontvangt u een persoonlijke uitnodiging per post met unieke stemcode waarmee u via deze website uw stem kunt uitbrengen.

PS: U mag dit bericht doorsturen aan familie, buren en kennissen om zo veel mogelijk mensen te bereiken en zo veel mogelijk stemmen te werven.

Victoria O Handbal    –           Victoria O Voetbal     –           Clubhuis De Konkel / OMNI