Beste leden,

Het einde van een raar seizoen nadert. De KNVB heeft inmiddels bekend gemaakt dat de regiocup voor senioren afgelast is en beslist komende week over de regiocup voor de jeugd. Wel is er bij ons als vereniging bekend geworden dat er alleen klein onderhoud zal plaatsvinden aan de voetbalvelden. Dit betekent dat wij hopelijk de hele zomer naast het kunstgrasveld gebruik kunnen maken van een van de grasvelden om door te kunnen gaan met voetbalactiviteiten.

Aangezien er nu eindelijk zicht is op hoe het gehele seizoen eruit heeft gezien en gaat zien voor onze leden hebben wij met het bestuur een besluit genomen rondom de contributies van het seizoen 2020/2021. Het hardst zijn ons inziens de senioren geraakt. Vanaf half oktober vinden er al geen competitiewedstrijden meer plaats. Waar de jeugd in ieder geval mocht blijven trainen en onderling oefenwedstrijden spelen, mocht het grootste gedeelte van onze senioren niet eens trainen vanwege de beperkingen die de overheidsmaatregelen met zich meebrengen.

Aangezien wij als club de afgelopen jaren financieel zeer gezond zijn dankzij onze sponsors, inzet van vrijwilligers/commissies met activiteiten en natuurlijk onze leden hebben wij de mogelijkheid om iets terug te doen voor onze leden. Wij willen dan ook de leden die dit jaar lid zijn bij onze vereniging aanbieden om voor hun lidmaatschap van aankomend seizoen een korting aan te bieden voor het toch wel grotendeels verloren afgelopen voetbalseizoen. Deze korting zal voor de senioren 50% betreffen en voor de jeugdleden 25%. Dit om te stimuleren dat wij hopelijk volgend jaar weer in een volle konkel met volle voetbalvelden kunnen genieten van de mooie voetbal weekenden waar wij allemaal zo van houden, want wat is er nu mooier dan met je teamgenoten op het veld genieten om daarna nog even lekker uit te stomen tijdens de derde helft in de kantine?

Hopelijk tot snel op of rond de velden.

Het bestuur