Eindstand bekerwedstrijd tegen Alkm.Boys: 2-1 verlies.

Het restant van deze wedstrijd die vorige week met de rust werd gestaakt, is woensdag uitgespeeld. De gastheren stonden met 1-0 voor en wonnen uiteindelijk met 2-1.
Victoria had echter het beste van het spel en de meeste mogelijkheden. Rens en Hugo hadden, na mooie aanvallen, goede kansen, maar dit leidde niet tot doelpunten. Deze viel wel na een vrije trap van Joost, een welkome versterking op het middenveld. De keeper keerde zijn vrije trap, maar de rebound werd knap in de verre hoek door Tino achter de keeper geschoten. Dat was op dat moment de dik verdiende 1-1.
Victoria bleef daarna goed spelen zonder echte kansen te creëren. 5 minuten voor tijd kwam Alkm. Boys op een 2-1 voorsprong. Getreuzel in de verdediging was de aanleiding voor deze winnende treffer.
Na deze officiële 2e helft werd er nog een vriendschappelijke 2e helft gespeeld.
Hierin begonnen de Alkmaarders furieus en hadden uit 2 100% kansen zeker moeten scoren, maar de paal stond in de weg en een kans werd kinderlijk verprutst.
Pas na 10 minuten raakte de Obdammers weer aan het voetballen. Leuke aanvallen werden afgewisseld met wat rommelig spel. Na een snelle aanval via Joost en Oscar kwam de bal bij Wessel die de bal in een keer op zijn slof nam. De sterke doelman keerde ook deze bal .
Alkm. Boys kwam op een 1-0 voorsprong. Een schotje op doel leek een prooi te worden voor Thomas, maar via de rug van de overigens prima spelende Mark vd Berg veranderde de bal van richting en vloog het doel binnen.

Uitslag is niet zo belangrijk: wel jammer dat het goede spel niet werd beloond met een betere stand.
Vergeleken met het spel van zondag, was het vandaag veel beter en kunnen we toch met wat meer vertrouwen de 1e competitiewedstrijd tegen Oosthuizen tegemoet zien,

Kom in grote getale kijken; de spelers hebben uw support nodig!