Alvast bedankt!

Na drie seizoenen afwezigheid stond ie dan eindelijk weer op de agenda; de derby aller derby’s, de klassieker van het amateurvoetbal, de clash tussen Hensbroek en Obdam. Heel Hensbroek wist Obdam weer te vinden – weliswaar met een kleine omweg in verband met de Westfrisiaweg – en uiteraard was heel Obdam op deze mooie dag ook op ons plaatselijke sportcomplex te vinden. De uitslag voor ons dit keer iets minder en ik denk dat zelfs de meest fanatieke Apollo-supporters moeten toegeven dat ze daarmee iets teveel hebben gekregen, maar uiteindelijk gingen de drie punten naar de andere kant van de grenspaal…

Als aanvoerder van Viccie 1 wil ik hierbij, namens het gehele eerste elftal en de staf, iedereen met een oranje-zwart hart bedanken. Wat hebben jullie er een mooi feest van gemaakt afgelopen zondag. Het publiek stond in groten getale langs de lijn, de sfeer was prachtig, de derde helft opnieuw geweldig en daarmee werd het weer een onvergetelijke zondag. Vooral de opkomst was weer magisch; overal oranje Bengaalse fakkels, opzwepende muziek die overstemd werd door spectaculair en knallend vuurwerk en vooral heel veel publiek. Dit maakte dat ik met kippenvel richting de middenstip liep en ik denk met mij nog vele spelers. Speciale dank dan ook naar Sjors Ootes, Rudi Bakker, Wessel Klaver, Rob Dirkmaat en Derek Klaver, die zijn opgestaan en als ‘sfeerteam’ deze actie hebben opgezet. Maar ook alle andere mensen die er die dag voor hebben gezorgd dat het een onvergetelijk feest werd willen we uiteraard bedanken. Dit maakt het amateurvoetbal zo mooi!

Helaas gingen de punten dus mee naar Hensbroek, maar wij zijn vastberaden om ze 18 februari weer terug te halen. Hopelijk gaan jullie allemaal weer met ons mee en halen we die punten weer uit Hensbroek vandaan!

Namens het gehele eerste elftal en de staf,
Rens Kramer