Beste leden van Victoria-O,

Het seizoen 2019-2020, wat ook al gekenmerkt is door de vele afgelastingen, is abrupt tot een einde gekomen. De genomen maatregelen tegen het coronavirus zijn aanleiding geweest voor de KNVB om de competities voortijdig af te sluiten.

Ons complex ligt er vanaf 16 maart verlaten bij en dit zal dus helaas voorlopig zo blijven. Al onze verder geplande activiteiten zoals jeugddag, diverse toernooien en mixtoernooi komen te vervallen. Ook waren er activiteiten gepland in het kader van het 90–jarig bestaan van onze vereniging. 24 maart 1930 was de oprichtingsdatum van Victoria-O. Op welke manier wij hier nog verder invulling aan geven kan ik nu nog niet meedelen.

Wij zijn onze (jeugd)leden dankbaar voor het op de juiste manier naleven van de genomen maatregelen. De velden worden nu niet meer betreden. Wij begrijpen dat dit voor jullie een vervelende situatie is, waarin zowel trainen als wedstrijden spelen niet meer mogelijk is op dit moment. Ook de sociale contacten met medespelers, trainers, coaches en in “de Konkel” zijn niet meer aan de orde en worden node gemist.

Wij gaan nu alvast denken aan het nieuwe seizoen 2020-2021 en hopen dat dit seizoen op de geplande data van start kan gaan. Ik hoop dat we met zijn allen deze crisis in goede gezondheid te boven komen en wens jullie alle goeds in deze moeilijke periode.

Cees Koning,
Voorzitter v.v. Victoria-O.