De strijd om de 8/9e plek in de 4e klasse B is onbeslist gebleven en daardoor behouden de gasten vanwege een iets beter doelsaldo de 8e positie.
De gasten begonnen fanatiek en zaten er kort op. De Obdammers konden de bal slecht in de ploeg houden en liepen vaak achter de feiten aan. Al na 5 minuten dachten de gasten te scoren, maar het was buitenspel.
Na een kwartier 2 hachelijke situaties voor beide doelen; beide keepers konden de bal niet goed wegkrijgen, maar gelukkig voor hen werd er niet gescoord.
Na 24 minuten een redelijke kans voor RKEDO na een mooie aanval over rechts, maar deze kans werd niet verzilverd.
5 minuten daarna een knap schot van Oscar Obdam; maar ging net over het doel.
5 minuten voor rust een mogelijkheid voor Wessel na een voorzet van Oscar. Kort daarna een prachtige crossbal van de gasten; maar zowel Wessel Klaver als de spits van RKEDO kwamen niet tot scoren.
Het dichtstbij een doelpunt was invaller Rick Borst; een vrije trap van Oscar kopte hij echter in de handen van de keeper van RKEDO die daarvoor wel gestrekt naar de hoek moest.
Ruststand 0-0.
In de tweede helft voldoende mogelijkheden voor beide teams om de ban te breken, maar het vizier van de voorwaartsen stond niet op scherp. Gijs schoot net over; Rick schoot voorlangs. Daarna nam RKEDO het heft in handen en dit leidde tot enkele corners en 10 minuten voor het einde van de wedstrijd tot 2 100% kansen, maar in beide gevallen toonde keeper Frank Bakker zijn klasse en hield zijn team op de been.
De mooiste en beste kans voor de thuisclub was voor spits Tino Rood, maar hij kopte de voorzet van de vandaag goed spelende Tino Leek net voorlangs.
Omdat ook de gasten verder niet tot scoren kwamen, werd de eindstand 0-0.
Beste man van het veld was de scheidsrechter.
Volgende week uit naar Woudia.