Verenigingsgedachte

Bij Victoria-O staat plezier in het voetbal voorop. Dit geldt voor zowel de actieve- als de passieve leden. Iedereen is welkom. Bij Victoria-O is iedereen belangrijk en verdient respectvol behandeld te worden. Iedereen krijgt dezelfde aandacht. Bij de totstandkoming van jeugdteams geldt teamgeest als belangrijk uitgangspunt.

Victoria-O is de enige voetbalvereniging in Obdam en bestaat al sinds 1930. Door de jaren heen is er veel veranderd, maar de sportiviteit langs de lijn en het plezier op het veld is gebleven. Dit komt onder anderen door de leden die de club op dit moment heeft, maar natuurlijk ook door alle vrijwilligers en sponsoren die gedurende het voetbalseizoen weer voor ons klaar staan.

Senioren
Onze seniorenteams spelen de competitiewedstrijden normaal gesproken op zondag. Op dit moment telt de vereniging acht seniorenteams waaronder twee selectieteams, vijf recreatieteams en een damesteam. Ons 1e elftal speelt dit seizoen in de 4e klasse.

Jeugd
De jeugd van Victoria-O speelt op zaterdag. Victoria heeft nu zo’n 28 jeugdteams die allemaal zijn ingedeeld in de competitie. Daarnaast spelen de teams ook bekerwedstrijden.
Het streven van de club is altijd geweest om “eigen” te blijven. Daarom wordt er niet actief gewerkt om spelers bij andere verenigingen weg te lokken om ons eerste elftal te komen versterken. Wij proberen daarentegen kwalitatieve spelers vanuit de jeugd door te laten stromen naar de selectie.

Mini’s
Voor kinderen van 5 jaar, die nog net iets te jong zijn om in de F-pupillen te spelen, is er bij Victoria-O ook de mogelijkheid om te voetballen. Met verschillende verenigingen uit de omgeving is er voor deze kinderen een competitie opgezet. Op die manier krijgen ook deze kinderen de kans om met andere kinderen een balletje te trappen. Net als de overige jeugd, worden de wedstrijden van de mini’s gespeeld op zaterdag.

35+ competitie
Wij hebben bij Victoria-O ook een team dat deelneemt aan de 35+ competitie.