oranje zwart


 

Supporters Vereniging “Oranje – Zwart”

Secr. Tim Dekker

P/a Kuikensweg 72

1944 EM Beverwijk


De supportersvereniging bestaat nu alweer ruim veertig jaar. De supportersvereniging zet zich in om zowel de voetbal als de handbal waar mogelijk (financieel) te ondersteunen. Hierbij kan worden gedacht aan materiaal voor de jeugd, ballen voor de handbal, sponsoring van activiteiten of een financiële bijdrage voor een feest van een team. Het team- en pupil van de week is ook een van de onderdelen die mogelijk worden gemaakt door Oranje-Zwart.

De vereniging komt aan zijn inkomsten door veldloterijen, contributie, verlotingen bij klaverjasavonden en verschillende sponsoren. De vereniging organiseert voor haar leden (en niet-leden) klaverjasavonden. Deze zijn elke tweede vrijdag van de maand, van oktober tot en met maart. Daarbij organiseert Oranje-Zwart ook het paaseieren zoeken, het mixtoernooi, de sterrit en waar mogelijk andere evenementen zoals een feestavond of een nieuwjaarsreceptie.

De supportersvereniging telt ruim 300 leden. Iedereen kan lid worden. Dit kan men doen bij één van de bestuursleden, bij voorkeur bij de secretaris. De kosten bedragen € 3,50 per persoon per jaar. Voor echtparen of samenwonenden zijn de kosten echter slechts € 5,00 per jaar. Voor 65+ bedraagt de contributie € 1,00 per jaar.