Nieuwe voorzitter.

Na 45 jaar bestuurslid, waarvan 16 jaar als voorzitter heeft onze voorzitter Cees Koning afgelopen maandagavond de bestuurshamer overgedragen aan Marco van de Koppel.

Voor wie Marco nog niet kent, even voorstellen:
Marco: ik ben zo’n 12 jaar geleden als begeleider van de mini’s begonnen als vrijwilliger bij Victoria-O.
De jaren daarna ben ik trainer-coach bij verschillende jeugdteams geweest en werd ik ook coördinator van een aantal leeftijdsgroepen.

Vanuit het coördinatorschap hebben we bijna 8 jaar geleden een brug geslagen tussen de jeugdteams en het bestuur en ben ik als afvaardiging vanuit de jeugd bestuurslid geworden met de portefeuille: technische commissie.

De jaren die volgden kwam het bestuur steeds meer op sterkte, ontwikkelde de club zich hartstikke mooi en kreeg de organisatie, inclusief technische commissie, coördinatoren en alle trainers & coaches steeds meer vorm.

Ik ben een liefhebber van voetbal en van mening dat onze club er is voor iedereen: meiden-jongens, mannen-vrouwen met zowel recreatieve alsook sportieve ambities.

Ons clubgebouw De Konkel is voor veel clubgenoten een verbindende en gezellige uitvalsbasis en ons sportcomplex kan wat mij betreft niet genoeg sport … en voetbal in het bijzonder 😉 uitademen.

Na jaren vooral op zaterdag met voetbal actief te zijn geweest spelen mijn beiden zonen sinds deze zomer op zondag met hun JO17-1 & JO19-1 en ben ik dus steeds vaker ook op zondag rondom de voetbalvelden aanwezig.

Met het huidige team bestuursleden: Michel, Wouter, Jari, Max & Xara zetten we de huidige koers van onze gezonde en gezellige club voort … uiteraard met het enthousiasme en de ondersteuning van al onze onmisbare vrijwilligers en betrokken sponsoren.

Tot gauw langs de velden!