Mijn naam is Tom Duif en ik ben sinds enkele maanden samen met Wieger Duif de fysiotherapeut voor Victoria-O. Wij zijn iedere dinsdag en donderdag avond van 20:00 – 21:00 aanwezig in de EHBO kamer voor vragen die je hebt over blessure of pijntje. Wij zijn met de praktijk gevestigd in Obdam aan de Dr. Lohmanstraat samen met de huisartsen in het “Snijdersveld”.

Zelf ben ik ook erg gedreven in de sportwereld. Vanaf jongs af aan voetbal ik al vrij fanatiek. Ik kan mij dus goed in leven in de situatie waarbij een blessure je tijdelijk niet in staat stelt te kunnen sporten. Onze doelstelling is om je zo snel mogelijk te zien bij een blessure en je daarbij met advies en of behandeling zo snel mogelijk weer in het veld te krijgen. Wij hebben daarom ook op dat moment contact met de trainer/coach in verband met het weer hervatten van je training en of inzetbaarheid voor de komende wedstrijd.

Wij hopen je niet al te veel te zien, maar mocht zich een probleem aandienen twijfel dan niet en neem contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Tom Duif

Fysiotherapeut