Ons voetbalcomplex, inclusief de kleedkamers & De Konkel is de afgelopen jaren fraai gerestaureerd … en ook de komende maanden gaan we hiermee door!

We mogen best trots zijn met de netheid & kwaliteit van onze voorzieningen … toch? Graag vragen we de aandacht van onze spelers, trainers, coaches én ouders:

De afgelopen weken is het verschillende keren voorgekomen dat onze kleedkamers door onze eigen spelers in bedroevende toestand worden achtergelaten, zowel op trainingsavonden als op de speeldagen in het weekend.

Vuilnis op de grond i.p.v. in de hiervoor bestemde prullenbak, appels die kapot gegooid zijn tegen de muren, nat toiletpapier waarmee de muren en de vloeren zijn besmeurd … kortom: écht te triest voor woorden.

Elke maandag staan onze enthousiaste & trouwe vrijwilligers weer klaar om alle verblijfsruimten zoals De Konkel, de kleedkamers en toiletten weer netjes op te ruimen en te laten glimmen voor de volgende gebruiker. Geheel terecht geven deze vrijwilligers aan dat de lol er op deze manier wel een beetje afraakt … een reactie die heel begrijpelijk is.

Onze oproep aan onze spelers, trainers, coaches en ouders is dan ook: kunnen we er met zijn allen op toezien dat dit soort wangedrag tot het verleden behoort? Bespreek het als ouders thuis of als trainer of coach in de groep en check na gebruik ook eens of de verblijfsruimten opgeruimd zijn achtergelaten.

Met z’n allen trots blijven op ons voetbalcomplex en met elkaar de boel netjes houden … we hopen en vertrouwen op een ieders medewerking!

Sportieve groet,
Het bestuur.