Beste leden van Victoria-O,

Helaas zitten wij momenteel in de trieste omstandigheden dat wij als voetbalvereniging onze activiteiten op het complex tot nul hebben moeten terugschroeven.

Normaal gesproken zou dit het moment zijn waarop u jeugdleden van onze club langs de deuren zou kunnen zien komen om onze mooie geraniums, die wij jaarlijks uitventen, van ons te kopen voor uzelf en als mooie sponsoring voor onze mooie voetbalclub. Helaas gaat het dit jaar niet lukken om onze jeugdleden langs te sturen i.v.m. de coronamaatregelen.

Om u toch te kunnen voorzien van uw mooie geraniums hebben wij een oplossing gevonden! Bestel uw geraniums online via de webshop van Unique Botanica die geheel vrijblijvend zijn webshop ter beschikking heeft gesteld voor onze club. Via onderstaande link kunt u uw geraniums, maar ook een mooie hanging baskets en verbena’s bestellen en afrekenen. Wanneer wij de betaling binnen hebben zullen wij op vrijdag 8 mei de door u bestelde geraniums bij u langs brengen. LET OP! Laat bij de betaling het vinkje afhalen aan staan, anders betaalt u onnodig verzendkosten. Uiteraard is het niet nodig om uw bestelling af te halen maar brengen wij deze voor alle Victoria-O bestellingen gewoon bij u thuis op 8 mei.

https://uniquebotanica.com/product-categorie/pelargonium/

U kunt uw bestelling plaatsen t/m dinsdag 21 april.

Evenals voorgaande jaren willen wij u de mogelijkheid bieden om extra geraniums bij te kunnen kopen op zaterdag 9 mei tussen 09:00 en 12:00 uur. In verband met de coronamaatregelen dit jaar niet bij de plantenkraam aan de Handelskade tegenover de Dekamarkt, maar bij de kwekerij Unique Botanica aan de Molenweg 8 in Obdam.
Hopelijk kunt u alsnog genieten van onze mooie geraniums, hanging baskets en verbena’s!

Mocht u er met bestellen niet uitkomen in de webshop of een specifieke vraag hebben over deze actie dan kunt u contact opnemen met Marco van de Koppel op telefoonnummer: 0615855811

 

Tot snel weer rondom de velden van Victoria-O!
Het bestuur.