LET op: bestellen t/m donderdag 28 April mogelijk
PLANTENACTIE VICTORIA-O VOETBAL

Beste Obdammers & Victorianen,

Evenals voorgaande jaren zullen de jeugdleden van Victoria-O niet langs de deuren komen met bestelformulieren voor de plantenactie van onze club. Om u tóch te kunnen voorzien van die prachtige Geraniums, Hanging Baskets en Verbena’s kunt u, net als afgelopen jaren online bestellen. Dit is voorgaande jaren prima én veilig verlopen en de plantenactie was ook afgelopen jaar zeer succesvol.

Bestel uw Geraniums, Hanging Basket(s) & 3 kleurige Verbena’s online via de webshop van Unique Botanica die geheel vrijblijvend ter beschikking is gesteld voor onze club om deze actie weer succesvol te laten verlopen. Via onderstaand website adres kunt u uw Geraniums, maar ook de mooie Hanging Baskets en Verbena’s bestellen en afrekenen:

Bestel via: https://uniquebotanica.com/product-categorie/pelargonium

Wanneer wij uw betaling hebben ontvangen zullen wij op vrijdag 6 mei (vóór moederdag) de door u bestelde planten op het door u gewenste afleveradres in Obdam bij u afleveren.

LET OP!
Laat bij de betaling het vinkje ‘afhalen’ aan staan, anders betaalt u onnodig verzendkosten.
Uiteraard is het niet nodig om uw bestelling af te halen maar brengen wij deze gewoon bij u thuis op vrijdag 6 mei.
U kunt uw bestelling plaatsen t/m donderdag 28 April.

Ook komend voorjaar & zomer kunt u dus weer genieten van onze mooie Geraniums, Hanging Baskets en Verbena’s!
Tip: geef uw tuin de Nederlandse kleuren deze zomer door ook de 3 kleurige (rood-wit-blauw) Verbena een zonnig plekje te geven in uw tuin of op uw terras.
Mocht u er met bestellen niet uitkomen in de webshop, liever niet online bestellen of een specifieke vraag hebben over deze actie dan kunt u contact opnemen met Marco van de Koppel (bestuurslid) op telefoonnummer: 0615855811