Met een mix van heel jong en de wat meer ervaren spelers werd een knappe 1-3 behaald op het reeds gedegradeerde Oosthuizen. Makkelijk was het niet, maar verdiend was het zeker.

Het begin was enerverend met in de 1e minuut beste kansen voor beide teams; gescoord werd er echter
niet. In de 4e min. was topscorer Tino Rood dicht bij een doelpunt, maar zijn schot ging naast.
In de 10e minuut scoorde Tino wel. Daar ging een prachtige aanval aan vooraf: uitblinker Sjors Ootes gaf een schitterende diepe bal op Hugo Borst. Hugo speelde zich knap vrij en speelde Billy aan. Deze tikte de bal breed op de geheel vrijstaande Tino Rood die de bal half uit de draai het doel in schoot.
In de 21e minuut een goede vrije trap van Tino Leek die de keeper van Oosthuizen knap wist te keren.
10 minuten daarna viel de gelijkmaker; een prima afstandsschot was onhoudbaar voor keeper Thomas Bakker.
Dit doelpunt kwam het spelbeeld niet ten goede; het leek wel schaken, beide ploegen leken tevreden te zijn met een punt en kansen werden er over en weer niet gecreëerd.
Ruststand dus 1-1.
Trainer Kees Koeman zal zijn mannen in de kleedkamer hebben aangespoord tot wat meer passie, want de eerste kansen waren ook voor de Obdammers. De goed spelende Oscar Obdam schoot een bal net over en ook de andere routinier op het middenveld Tino Leek, die ook lekker in de wedstrijd zat, was dichtbij met een schot van afstand.
In de 53e minuut scoorde Hugo Borst de 1-2. Een mooie diepe bal van Oscar Obdam werd door Billy knap gecontroleerd en kon door Hugo vanaf de 16 – met behulp van de paal – worden ingeschoten.
Oosthuizen gaf daarna wat gas, het spel werd wat grimmiger en het was Thomas Bakker die hen van de gelijkmaker afhield. Een kopbal kon hij ternauwernood onder de lat wegtikken. Uit de daarop volgende corner werd de bal recht op hem af geschoten.
In de 61e minuut de bevrijdende 1-3 en werd gescoord door verdediger Mark van der Berg! Een vrije trap werd goed ingekopt door Tino Rood. De keeper verwerkte de bal niet adekwaat en Mark profiteerde daarvan.
Kort daarna assisteerde captain Sjors Ootes zijn keeper door de bal net voor de lijn tegen te houden.
Voorstopper Thijs Buisman was met een kopbal heel dichtbij de 1-4; hij kopte de bal echter tegen de lat.
Tino Rood miste een kans op zijn 2e treffer en zijn 1-4 werd daarna afgekeurd in verband met buitenspel.
Oosthuizen kwam niet verder dan een paar wilde trappen die alle het doel mistten.
Eindstand was dus 1-3 waardoor Victoria zich 2 wedstrijden voor het einde veilig heeft gespeeld. Een prima prestatie!
Volgende week thuis tegen HSV sport dat nog niet veilig is en daarna de laatste wedstrijd van het seizoen; uit tegen VVS in Spanbroek.