Victoria heeft ook de 2e oefenwedstrijd verloren. Tegenstander KGB dat uit komt in de 3e klasse was met 0-4 te sterk voor de Obdammers.
Het verschil tussen de 4e klasse en de 3e klasse is groot; dat liet Grasshoppers al duidelijk zien, ook KGB was een maatje te groot.
Onder het toeziend oog van enkele trainers van de komende tegenstanders van KGB lieten de Bovenkarspelenaren (of noem je de inwoners van dat dorp eigenlijk?) merken dat zij naar Obdam waren gekomen voor een (grote) zege. In de 1e minuut lag de bal in het netje en leek die grote zege er ook daadwerkelijk te komen.
Maar het team van trainer Kees Koeman wilde zich niet naar de slachtbank leiden en met veel werklust hielden ze de schade beperkt. De ruststand bleef 0-1. Een acceptabele stand voor Victoria, maar eerlijkheidshalve lag dit meer aan het missen van de kansen door de gasten, dan aan het goede tegenspel van de thuisclub,
De 2e helft een zelfd spelbeeld: KGB de bal en vele kansen en Victoria tegenhouden en hopen op een counter.
De gasten scoorden nog 3x, terwijl de Obdammers nauwelijks in de 16 kwamen van de tegenstander en dus ook niet scoorden.
Eindstand dus 0-4 voor KGB.
Volgende week zaterdagavond oefenen tegen Apollo’68 en de week daarna worden de wedstrijden voor de Koggecup gespeeld.