Wat een spanning… Vandaag werd de wedstrijd tegen Dindua onze grootste concurrent gespeeld. Alleen bij winst zouden wij kampioen worden. Als Dindua zou winnen hadden zij het in eigen hand.
Eliza was net weer terug van een knie blessure en kon weer meedoen!

We begonnen een beetje zenuwachtig maar dat is niet zo gek met zoveel publiek. De eerste kans was voor ons maar de bal ging net naast.
Daarna ging het op en neer en een kluts bal wist dindua raak te schieten. 0-1 achter..
Meteen na de aftrap van de tegengoal werden wij gevaarlijk maar viel de bal weer net niet goed.
Dominique was een plaag voor haar tegenstander en was 10x sneller. De enige optie was dan ook neerhalen in de 16 M en dat betekende een penalty voor ons en een gele kaart en dus 10 min eruit voor Dindua.
De penalty werd genomen door Danae, wat enorm spannend.. gelukkig schoot ze hem onberispelijk raak en dus stonden we weer gelijk.
Daarna was dindua duidelijk van slag en waren wij de betere. Opnieuw werd Dominique gevaarlijk en kwam de bal bij Danae. Met een mooie hoge bal over de keepster kwamen wij op 2-1! De verdediging stond ontzettend goed met Eliza,Luna,Marit en Femke en Dindua kreeg geen kans meer de eerste helft.
In de rust erop gehamerd dat we heel scherp moesten blijven en gewoon in de aanval moesten blijven gaan. Zo gezegd zo gedaan, we begonnen ijzer sterk en dit leverde een corner op . Met een ingestudeerde corner variant schoot Joyce de bal mooi voor het doel en Maria stond klaar bij de 2e paal en kopte zo de bal binnen. 3-1 voor ! Zou het dan toch echt gaan gebeuren…
De rest van de 2e helft bleef het ongelofelijk spannend maar door het goede keepen van Roos en de enorme inzet van allemaal kwamen wij niet meer in gevaar.

GEFELICITEERD MEIDEN!

Wij zijn trots op jullie 🙂

Rob en Nathalie

IMG_2396