Uitnodiging door AZ:

“We nodigen alle leden van Victoria-o graag uit om het duel AZ – De Graafschap op 3 november 2018 om 20:45 uur te bezoeken tegen het actietarief van slechts €10 per kaart. Ook ouders, begeleiders en trainers zijn van harte uitgenodigd zodat er voldoende begeleiding voor de kinderen is. Voor de jeugdigen kan voor slechts € 2,50 een kidsbox met een pakje drinken en een zakje snoep meebesteld worden.

Met deze leuke clubactie kunnen jullie ook nog geld verdienen voor Victoria-o. Voor iedere verkochte kaart ontvangt jouw vereniging namelijk een cashback van € 1,-.

Je kunt per club, per team of individueel per lid bestellen. Let op: Je zit samen met je amateurvereniging in één vak maar binnen dat vak krijg je een rij en stoelnummer toegewezen. Wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, bestel dan je kaarten in één bestelling.

Bestellen kan via de volgende actielink:
https://voetbal.iticketsro.com/AZ/deeplink.aspx?token=ActieAZDeGraafschapVictoriao

Werkwijze
De kaarten kunnen tot en met 21-10-2018 online besteld worden. Daarna zal AZ de plekken in het stadion indelen en worden de kaarten geprint en in één zending verstuurd naar de amateurvereniging. De kaarten kunnen vervolgens door de bestellers bij de amateurvereniging worden opgehaald.”