Als liefhebber van voetbal is er bijna niets leuker dan een wedstrijd van AZ bekijken in het AFAS Stadion in Alkmaar.

Wil jij topscorer Wout Weghorst, Joris van Overeem of Alireza Jahanbakhsh van dichtbij zien?

Dan heb je op zaterdag 4 November om 18.30 uur de kans om voordelig de thuiswedstrijd van AZ bij te wonen van AZ tegen Willem II.

Met honderden leden van Victoria-O, vrienden, familie, trainers en coaches zorgen dat één van de vakken in het stadion oranje-zwart kleurt … dat zou toch gaaf zijn!

Je kunt het aantal kaarten voor jou, je vrienden en familie doorgeven aan je trainer/coach welke per team zal inventariseren hoeveel kaarten er uiteindelijk nodig zijn.

Voor slechts € 10,- per toegangskaart heb je met elkaar een mooie voetbalavond, hopelijk eentje om niet gauw te vergeten!

Het bestellen van de toegangskaarten kan tot uiterlijk zondag 15 Oktober en uitsluitend via de eigen trainer/coach, hiermee voorkomen we dat er via verschillende vrienden en bekenden ´dubbele´ kaarten worden besteld.

Ook de uitgifte van de toegangskaarten verloopt voorafgaand aan de wedstrijd uitsluitend via de eigen trainer/coach.

Deze voetbalavond wordt mede mogelijk gemaakt door AZ & Victoria-O

Sportieve groet en veel plezier!

Namens het bestuur,

Marco van de Koppel

PS.

Er is een mogelijkheid dat we in samenwerking met Hellingman, vervoerspartner van AZ tegen een aangepast tarief in Obdam opgehaald en na de wedstrijd weer teruggebracht kunnen worden.

Per team zullen we inventariseren of hier voldoende animo voor is. In plaats van € 10,- per kaart/per persoon komt de prijs per kaart/per persoon op € 19,- uit.

Geef dus a.u.b. bij je trainer-coach aan of je eventueel van deze mogelijkheid gebruik wenst te maken. Ruim voorafgaand aan de wedstrijd hoor je via je trainer-coach of het gelukt is om met elkaar gebruik te maken van deze mogelijkheid.