Victoria verliest met 5-0.
Het was duidelijk te zien dat de kampioenen van 4b verder zijn dan de Obdammers. Het schijnt dat deze mannen deze zomer gewoon hebben doorgetraind en dat was duidelijk te merken. Conditioneel erg sterk en het spel oogde fris en gretig.
Victoria is 2 weken bezig en de conditie van de meeste spelers is nog niet op niveau.
Het duurde tot 20 minuten in de eerste helft dat Grasshoppers de 1-0 aantekenden. Het was een lucky goal want de bal werd van richting veranderd en daarmee de keeper kansloos. De 1-0 was dik verdiend, maar toch deed Victoria toen nog aardig mee, zonder echt gevaarlijk te worden. Vlak voor rust viel de 2-0; na een vrije trap op de helft van de tegenstander volgde een snelle ingooi voor de thuisclub, terwijl de halve verdediging nog voor de bal stond. Een snelle counter werd mooi afgerond.
Ruststand 2-0.
Na rust een hele snelle 3-0; de keeper ging onder een voorzet door en bij de 2e paal was een intikkertje voldoende. Een grote nederlaag leek er aan te komen. Maar de thuisclub liet ook wat steekjes vallen en dit leidde tot 2 beste kansen voor Victoria die helaas niet verzilverd werden.
De thuisclub scoorde nog wel 2x, waardoor de eindstand 5-0 was.
Grasshoppers heeft een goede ploeg met veel snelheid voorin; zij gaan het zeker redden in de 3e klas.
Wat Victoria gaat brengen in de nieuwe 4b klasse, is nog een groot vraagteken.
De wedstrijd tegen Grasshoppers is geen graadmeter; misschien zien we zondag wel meer. Dan speelt het team van trainer Kees Koeman thuis om 12.00 uur tegen KGB.