Nieuws van de bouwcommissie.

Wat is er gerealiseerd dit seizoen?
Hoog op de lijst stonden die gróoote kozijnen en ramen aan de voor- en achterkant van de Konkel; de kozijnen zijn aangepast en onder de kozijnen is metselwerk aangebracht aan de buitenzijde en aan de binnenzijde is beplating toegepast waar tussen isolatie is aangebracht. Zo krijgt het clubhuis al een heel andere uitstraling! Die kozijnen zijn uiteraard voorzien van isolatieglas.  De eerste klap is een daalder waard maar het was wel tegelijk een hele grote hap uit het budget!

Ook hoog op het wensenlijstje stond het opknappen van de toiletgroepen. De dames- en herentoiletten zijn grondig aangepakt. We hebben geprobeerd met beperkte middelen een mooi resultaat te bereiken en durven wel te zeggen dat dit gelukt is.
De beurt aan het wedstrijdsecretariaat. De ruimte is vergroot en er is een buitendeur geplaatst zodat de scheidsrechters niet afhankelijk zijn van de openingstijden van de Konkel.  Daarnaast is het nodige met verlichting, inrichting en clubkleurtjes gedaan waardoor het een perfecte ruimte is geworden!
Dezelfde (club) kleuren zijn gebruikt in de Konkel. De deuren hebben een kek oranje kleurtje gekregen en een gedeelte van de wanden is geschilderd. Op die wanden hangen mooie beeldschermen voor teaminformatie/sponsorreclame. En dan is er onlangs nog “Victoria O” raamfolie op het glas aan de spoorzijde aangebracht. Ziet er erg mooi uit!
Ondertussen is het dak geïsoleerd en zijn er “slimme” verwarmingsthermostaten opgehangen. Anno 2017 staan energiezuinige maatregelen hoog op het lijstje. We doen daar met dakisolatie, vloerisolatie, automatisch uitschakelen van de verwarming en toiletverlichting, rondom isolatieglas volop aan mee. Dit gaan we zeker terug zien op de energierekening!

Tegenvaller…
Een flinke tegenvaller was de staat van de verwarming die zich onder de vloer bevindt. Laten we het er op houden dat de muizen het lekker warm moeten hebben gehad de afgelopen jaren!  Maar door gedeeltelijk te vernieuwen en te isoleren kunnen we er voorlopig weer tegenaan.
Meevaller!
We hebben een aanvraag ingestuurd voor het Rabo coöperatiefonds én € 10.000,- gekregen!  Dat is fantastisch natuurlijk!  Er ligt nog een fantastisch verlichtingsplan klaar, plannen voor de bar, statafels en “zit”tafels, een loungehoek, plantenbakken…..
Dankjewel Rabobank! En dankjewel alle helpende handen! We maken er samen iets moois van!