Was het vorige week de voorhoede van de Obdammers dat niet thuis gaf, vandaag had de complete verdediging een totale offday. Veel te slap, geen man over mijn lijk mentaliteit en vele missers leidde tot een ruime 0-6 nederlaag tegen De Meteoor.

Victoria startte voor de wind. In het begin van de wedstrijd was het aftasten geblazen. Beide teams zetten weinig druk en de eerste 10 minuten gebeurde er weinig spectaculairs voor de beide doelen.

In de 12e minuut kwamen de gasten zomaar op een 1-0 voorsprong. De rechtsbuiten speelde de bal terug. Waar iedereen dacht dat een van 3 Victoria verdedigers de bal weg zou schieten, dacht de enige aanvaller van de gasten hier anders over en kon de bal ongehinderd binnen tikken. 12 minuten later lag het 2e doelpunt van De Meteoor en wederom stonden de centrale verdedigers te slapen. 0-2.

Hierna werd de wedstrijd een beetje rommelig om naar te kijken. De harde wind in de rug was voor Victoria niet voordelig. Lange ballen kwamen niet aan of waren vaak een prooi voor de keeper van De Meteoor. De achterhoede van zijn ploeg stond als een huis en hebben geen kans weggegeven.

Eigenlijk was het team van trainer Kees Koeman vandaag in alle opzichten de mindere.

In de eerste helft werd niet meer gescoord; in de tweede helft gebeurde dit nog wel 4x. Hier zat helaas geen doelpunt van de thuisclub bij.

In de 48ste minuut kon een speler van De Meteoor vrij inkoppen uit een corner en even later volgde al heel snel de 0-4. Een ingooi van de gasten werd heel slecht beoordeeld door de verdediging; de bal ging snel van rechts naar links en van daar werd de bal op schitterende wijze binnen geschoten (weliswaar met hulp van de paal).

De wedstrijd is geëindigd in 0-6: hoe deze doelpunten tot stand zijn gekomen, is verslaggever niet bekend.

Al met al wederom een uiterst teleurstellende wedstrijd met een nog teleurstellender resultaat. Verliezen van De Meteoor is geen schande, wel de manier waarop.

Volop werk voor de technische staf, want over 14 dagen volgt de wedstrijd tegen een andere kandidaat voor het kampioenschap, te weten Dynamo uit Ursem!