Beste leden van Victoria-O & Obdammers,

PLANTENACTIE

Normaal gesproken zou dit het moment zijn waarop u jeugdleden van onze club langs de deuren zou krijgen om onze mooie Geraniums & Hanging Baskets te bestellen die wij jaarlijks verkopen als sponsoring voor onze mooie voetbalclub.

Net als afgelopen jaar gaat het dit jaar nog niet lukken om onze jeugdleden langs te sturen i.v.m. de coronamaatregelen.

Om u tóch te kunnen voorzien van die prachtige Geraniums, Haning Baskets en Verbena’s kunt u, net als afgelopen jaar online bestellen.
Dit is vorig jaar prima én veilig verlopen!

Bestel uw Geraniums, Hanging Basket(s) & 3-kleurige Verbena’s online via de webshop van Unique Botanica die geheel vrijblijvend ter beschikking is gesteld voor onze club om deze actie veilig doorgang te laten vinden.

Via onderstaande link kunt u uw Geraniums, maar ook de mooie Hanging Baskets en Verbena’s bestellen en afrekenen. Wanneer wij uw betaling hebben ontvangen zullen wij op vrijdag 7 mei (vóór moederdag) de door u bestelde planten op het door u gewenste afleveradres in Obdam bij u afleveren.

LET OP!

Laat bij de betaling het vinkje ‘afhalen’ aan staan, anders betaalt u onnodig verzendkosten.
Uiteraard is het niet nodig om uw bestelling af te halen maar brengen wij deze gewoon bij u thuis op vrijdag 7 mei.
Bestel via: https://uniquebotanica.com/product-categorie/pelargonium
U kunt uw bestelling plaatsen t/m zondag 25 April.

Ook komend voorjaar & zomer kunt u dus weer genieten van onze mooie Geraniums, Hanging Baskets en Verbena’s!

Tip: geef uw tuin de Nederlandse kleur tijdens het #EK2021 door ook de 3 kleurige Verbena een plekje te geven in uw tuin of op uw terras.

Mocht u er met bestellen niet uitkomen in de webshop, liever niet online bestellen of een specifieke vraag hebben over deze actie dan kunt u contact opnemen met Marco van de Koppel (bestuurslid) op telefoonnummer: 0615855811

Tot snel weer rondom de velden van Victoria-O!

Het bestuur.