Net zoals vorige week tegen Sloterdijk  begonnen de Obdammers heel matig. De inzet was slap en het spel was niet best. Vorige week hetzelfde liedje, maar toen kwam alles nog goed. Vandaag niet en werd er teleurstellend slechts gelijk gespeeld tegen laagvlieger Knollendam.

De gasten hadden de beschikking over 2 snelle en handige voorhoede spelers die 5 verdedigers van Victoria de hele middag bezig hielden. Omdat het middenveld en voorhoede van de Obdammers niet thuis gaven, werd het voor de trouwe supporters een vervelende middag.

Al in de 8e minuut kwamen de Knollendammers op voorsprong; een aanvaller kon ongehinderd naar binnen komen en vanaf rand strafschopgebied uithalen. De zuivere trap stuiterde voor Thomas het doel in.
Daarna hadden de Obdammers wel het betere van het spel; maar echt veel kansen waren er niet.   Voor werd er geen bal vastgehouden en vanuit de achterhoede en middenveld kwamen niet veel ballen goed aan.
Tino probeerde het met een vrije trap, maar de keeper van Knollendam keerde de bal in 2 keer.
De keeper kwam lekker in het spel en hield zijn team lang op de been.
De achterwaartse kopbal van Tim, na een mooie voorzet van Tino, kon ook hij niet stoppen. Dit was de verdiende 1-1.
Rens, die zijn goede spel van vorige week, helaas geen vervolg kon  geven, was dichtbij de 2-1, maar zijn rollertje was een prooi voor de keeper. Wessel, speelde ook een hele matige partij, was met een onverwachte omhaal ook dichtbij de voorsprong. Maar ook deze bal werd – wederom in 2 instanties – door de keeper gekeerd.

Na rust een oppermachtig Victoria en een gevaarlijk counterend Knollendam. De beste kans op een doelpunt was voor hen; hun gevaarlijkste man, de nummer 7, ging alleen op Thomas af, maar hij kwam er niet langs.
Daarna alleen nog maar kansen voor Victoria:
Oscar en Tim hadden hele mooie kopkansen, maar de bal wilde er niet in.
De afstandsschoten van Oscar, Tim, Oscar en Sam waren alle recht op de keeper.
Knollendam was alleen nog maar aan het verdedigen en trapten alle ballen ongezien naar voren. Ze mochten blij zijn met een coulante scheidsrechter, want de nummer 2 van Knollendam, de meest ervaren speler van het team, mocht blij zijn met slechts een gele kaart, terwijl een rode kaart gerechtvaardigd was.
In de allerlaatste minuut toch nog een beste kans voor Victoria op de winst. De mooie vrije trap van Tim werd vakkundig gekeerd door de keeper van Knollendam. De rebound was voor Tino; in plaats van de bal rustig in het lege doel te schieten, knalde hij de bal keihard over het lege doel.
Eindstand dus 1-1.

Het weer was goed; het spel duidelijk niet.
Dit moet beter, mannen!