De mannen van trainer Kees Koeman hebben zich goed gerevancheerd voor het matige optreden van afgelopen zondag tegen St.George.
Voor de Koggecup werd Berkhout met 1-4 verslagen.
Oefenwedstrijden op zondag liggen de Obdammers blijkbaar niet zo erg. De ervaringen en resultaten zijn in ieder geval niet om over naar huis te schrijven.
Een wedstrijdje door de week gaat er wel in bij de mannen. Vanavond hebben we een leuke wedstrijd gezien met een aantal hele mooie aanvallen en prachtige doelpunten.
Met Joost Stam op het middenveld ging het een stuk beter dan zondag. Van achteruit werd soms nog te snel de lange bal gehanteerd, maar ook vaak was die lange bal slecht te verdedigen en door de snelheid van Jorrit op rechts kwam van die kant het meeste gevaar.
Het begin was voor de thuisclub. Na een 2-tal kansen op rij werd het al heel snel 1-0 voor Berkhout. Een schot van 20 meter raakte via binnenkant paal achter de lijn. Daarna was het even billen knijpen maar Thomas hield Victoria in de wedstrijd,
Na een diepe bal van Sjors en een prachtige voorzet van Jorrit op maat, schoot Wessel knap de gelijkmaker binnen.
Even daarna weer een voorzet van rechts – nu van Tino – die door Wessel tegen de kruising werd gekopt.
10 minuten daarna een onverwachte bal van Wessel in de korte hoek; dit was de 1-2. Daarna nog kansen voor Rens en Wessel na 2 mooie, snelle aanvallen die beide net geen doel troffen.
Ook de gastheren hadden de nodige kansen maar konden deze niet verzilveren.
De 2e helft met 4 wissels ging Victoria door met waar zij gebleven waren. Scherpe counters die in 2 gevallen dodelijk waren. Wessel liet Wouter Ootes scoren en Wessel zelf was met een lob over de uitkomende keeper verantwoordelijk voor de 1-4 eindstand.

Nu komende zaterdag om de 5e plek op het Apollo-complex tegen RKEDO, een tegenstander die we ook tegen zullen komen in de competitie.
De wedstrijd begint om 17.00