Ook voor dit seizoen zijn wij op zoek naar bedrijven en organisaties die aan teamsponsoring willen doen. De sponsoring bestaat uit het bekostigen van trainingspakken, voetbaltenues, hesjes en ballen. Er is al een sponsorpakket mogelijk vanaf € 150,00. Sponsorpakketten zijn afhankelijk van het materiaal en samenstelling van het team. Vrijblijvende informatie kunt u opvragen bij Kenny van der End (sponsoring@victoria-o.nl).

 

Wij stellen wij daar als club tegenover? Uw bedrijfslogo wordt geplaatst op de shirts, trainingspakken of tassen. Al naar gelang wat u sponsort. Bovendien wordt uw logo geplaatst op de teampagina van het team op onze website. Verder zorgen wij dat op ons webbased flatscreen in de kantine uw bedrijfsinformatie wordt getoond (narrowcasting). Daarnaast vermelding van uw logo op de voorpagina van de Victoria-O website met directe link naar uw website.

 

Wilt u meer weten en bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van sponsoring. Neem dan contact op met Kenny van der End (sponsoring@Victoria-O.nl).

 

Voor de volgende teams hebben we nog plaats voor een teamsponsor.

JO15-1

JO12-1

MO9-1

6e