Wat is er toch met het eerste team aan de hand; de ene wedstrijd spelen ze alsof alles er vanaf hangt, de andere wedstrijd is het helemaal niets.
Zondag, de wedstrijd tegen SSV dat nog maar 1 wedstrijdpunt had behaald, was het spel niet goed genoeg. 
Binnen no time was de stand 2-0 voor de gastheren; gelukkig kwamen de Obdammers terug tot 2-2 en kon men een puntje meenemen naar Obdam.

Na een bewogen en zware week ivm het overlijden van Ellard Kootker leek het wel of de mannen van Kees Koeman hier erg veel last van hadden. Direct namelijk na de aftrap kon een speler van SSV de 1-0 aantekenen. 
In de 8e minuut stond de 2-0 al op het scorebord. De scheidsrechter die echt voor alles floot, gaf een vrije trap op 20 meter van doel. De verdediging bleef staan, waardoor een speler van de thuisclub vrij in kon koppen. 
Victoria kwam er toen achter dat de wedstrijd was begonnen! 
Dit leidde tot een beste kans voor Oscar, maar hij kopte de bal over het doel.
3 minuten later schonk de scheidsrechter de Obdammers een strafschop; hij zag een duw tegen Gijs en Sjors verzilverde deze makkelijk gegeven pingel. 
Een kwartier voor de rust had Wessel een uitgelezen mogelijkheid om de gelijkmaker aan te tekenen; een voorzet van Oscar controleerde hij op een prima manier. Alleen het schot op doel miste de goede richting en belandde in het zijnet.
De tweede helft kende een goede start: een van de weinige spelers die een ruime voldoende scoorde, Sam, pikte slim een bal af en gaf een perfecte pass op Gijs. Zijn schot ging voorlangs. 
Na 5 minuten werd alsnog de gelijkmaker gemaakt; Jorrit kopte de bal breed op Wessel die – ook koppend – de 2-2 maakte.
Genoeg tijd om door te zetten, zou je zeggen. Maar dit lukte niet. Het spel werd er niet beter op; de aanvallers waren niet bij machte om wat goeds met een bal te doen. Ook de middenvelders waren vandaag onzorgvuldig.
Het spel ging op en neer en heel vaak lag het spel stil omdat de scheidsrechter zich moest laten gelden. Thomas redde met zijn voet nog een beste kans van SSV en aan de andere kant was Damy ook nog dichtbij de 2-3, maar zijn poging ging naast.
Eindstand dus 2-2.
Opmerkelijk was de korte invalbeurt voor Hugo. Na zijn eerste balaanname moest hij alweer het veld verlaten met een hoofdwond.