Wederom verlies tegen ALC. Na de kansloze nederlaag in Abbekerk verliest Victoria wederom kansloos.
Werd de uitwedstrijd met 5-3 verloren; nu werd er met 0-2 verloren.
De eerste helft was van Obdammer kant heel slecht. Er was geen aansluiting, er was geen wil , er was geen strijd en er waren geen kansen.
De gasten zagen wel de ernst van deze wedstrijd in en streden wel voor elke bal. Het was daarom niet vreemd dat zij de 0-1 scoorden via hun snelle nr. 11. Hij stond helemaal vrij om een breedtepass in het lege doel te tikken. Ook daarna was ALC de betere en kon Victoria helemaal niets inbrengen. De gasten hadden enkele goede mogelijkheden om de voorsprong uit te breiden. Maar een bal voor het doel langs, een schot over het doel, en een mooie kans uit een corner waren niet aan hen besteed.
5 minuten voor rust de 1e corner voor de thuisclub en kort daarna warempel de eerste goede aanval voor het team van trainer Kees Koeman. Het leidde echter tot niets.
Ook de 2e helft was niet best van Obdammer kant. ALC scoorde de dik verdiende 0-2 en door de winst van Andijk en Kwiek wordt het weer – onnodig – spannend onderin en zijn de Obdammers nog – lang – niet veilig.
Volgende week uit tegen DWB zal er duidelijk uit een ander vaatje moeten worden getapt om een goed resultaat te kunnen behalen.