Tim had met 2 doelpunten en 2 assisten een heel groot aandeel in de 5-2 overwinning op Voorland uit Amsterdam.

Al na 3 minuten en na 3 corners voor de gasten was de stand 0-1. De 3e corner op rij werd de afgeslagen bal prachtig ingeschoten door een Voorland speler.
Het leek wel of de Obdammers op de hoogte waren van het feit dat toch
niet de 1e 3 ploegen in de competitie doorgaan naar de 4e klasse en dat ze zich wilden sparen voor de nacompetitie. Er was weinig strijd; de bal ging niet lekker rond en de voorhoede (Kay en Sam) had weinig in te brengen.
Hoewel de Obdammers meer in balbezit waren, werden er weinig kansen gecreëerd.
Pas in de 30e minuut de eerst uitgespeelde kans voor Victoria. Sam gaf een prima pass op de geheel vrijstaande Wessel. Hij gaf de keeper het nakijken: 1-1.
Tim had nog een mooie kans na een voorzet van Wessel; zijn kopbal ging naast.

De 2e helft begon Victoria wel scherp; Tino onderschepte een breedtepass, maar alleen voor de keeper faalde hij.
In de 54ste minuut een vreemde, hoge terugspeelbal van de overigens goed spelende captain van Victoria. De spits van Voorland schatte deze bal beter in dan de aarzelende Thomas; hij had ook geen probleem om de verrassende 1-2 te maken.
Daarna was het de beurt aan Tim.
Een prachtige steekbal van Rens en Tim omspeelde de keeper en scoorde heel beheerst de gelijkmaker.
De Amsterdammers maakten niet veel meer klaar; het enige wapenfeit was een kopbal die goed werd gepareerd door Thomas.
In de 70e minuut kwam Victoria voor de eerste keer op voorsprong. Een harde schuiver van Rens werd tegen gehouden, maar de afvallende bal werd onberispelijk ingeschoten door Tim.
De keeper hield het gelijk voor  gezien en kon door een blessure niet verder spelen. Omdat Voorland zonder wisselspeler naar Obdam was gekomen, ging er een veldspeler op doel.
Met 3 verse wissels aan Victoria kant, werd de druk op het doel van de Amsterdammers opgeschroefd. Dit leidde tot een aantal kansen waarvan er nog 2 werden benut.
Bij de 4-2 was weer Tim betrokken; zijn afstandsschot werd nog wel gekeerd door de keeper, maar hij tikte deze bal tegen Sam en uiterst langzaam rolde de bal in het doel.
Het mooiste doelpunt werd bewaard tot het laatst. Oscar schoot de 5-2 binnen na een mooie 1-2 met alweer Tim, de man off the match.

3 punten verdiend en de 2e plaats weer ingenomen na het verlies van DRC tegen ZTS.

Er volgen nog 4 zware wedstrijden tot de nacompetitie; de eerstvolgende is 12 april uit tegen WBSV.