Wintercompetitie terugblik

Het is alweer enige tijd geleden, de laatste zaterdag van de wintercompetitie.
ook meteen de laatste dag als organisator van deze mooie traditie. Toch had ik iets te vroeg afscheid genomen, want ik moest er aan herinnerd worden dat er nog een belofte was gedaan om een verslagje op de website te zetten.
Oeps, bij deze dus, en excuses dat het even geduurd heeft!

Het nieuwe organisatiecomité wil ook de laatste dag met de traditionele feestelijke afsluiting nieuw leven inblazen. Deze keer konden door tijdgebrek nog niet alle ideeën uitgevoerd worden, maar volgend jaar belooft het weer een gezellig spektakel te worden.

Om wel de nodige inkomsten binnen te halen werd er een loterij georganiseerd in de vorm van “waar schijt de koe?” De prijswinnaars zijn inmiddels op de hoogte;
de 1e prijs, een ritje in een Ferrari, is gewonnen door Lyssa Behrendt.
de 2e prijs, toegangskaarten voor AZ, is gewonnen door Piet Koning.
de 3e prijs, een cadeau pakket van profclub Telstar, is gewonnen door Fiona Buis.

Behalve de fantastische verkoop van de loten kregen we ook een flinke bijdrage van twee grote sponsoren;
VD Hout Installatie BV en ook de supportersvereniging “Oranje Zwart” (allebei € 100,- !) Namens de jeugd van Victoria-O, BEDANKT!!!!
De benodigde 600 euro voor de zaalhuur op de 4 zaterdagen was binnen, bedankt allemaal voor jullie bijdragen; de kopers van de loten, de sponsoren, en natuurlijk de aanbieders van de prijzen.

Dan het sportieve gedeelte; voor zover wij het konden inschatten hebben alle kinderen met veel plezier gevoetbald. Niet allemaal met evenveel succes, maar iedereen bleef sportief en deed tot het einde zijn of haar best om er leuke wedstrijden van te maken.

Bij de mini-pupillen heeft het team van PSV gewonnen. Ajax werd 2e , AZ 3e en Feyenoord op de 4e plaats.

De strijd bij de F-pupillen werd gewonnen door Bayern München, 2e werd Chelsea en op de 3e plaats is geëindigd Manchester United.

Bij de E4,5 en ME1 ging de winst naar Argentinië, de 2e plaats Brazilië en de gedeelde 3e plaats voor Frankrijk en Spanje.

België werd 1e bij de E1,2,3. 2e werd Nederland, 3e Engeland, en Duitsland werd 4e.

Wij hebben er van genoten, en we kunnen melden dat er volgend jaar ook weer in januari in de sporthal gevoetbald gaat worden door de jongste jeugd.
Dan wel onder leiding van een nieuw organisatiecomité: Marco Hoedjes, Hans Hoogewerf, Rob Keuning, Marco Konijn, Dennis Mooij.
Mannen, veel succes en bedankt voor jullie enthousiasme en prettige samenwerking tijdens deze wintercompetitie.

Met sportieve groet,
John Rood
William Hoedjes
Chiel Wester