AZ nodigt alle leden van Victoria-O van harte uit om het duel AZ – Vitesse op zondag 26 augustus (16:45 uur) te bezoeken tegen het actietarief van slechts €10 per kaart.

Ook ouders, begeleiders, trainers en vrijwilligers zijn van harte uitgenodigd zodat er voldoende begeleiding voor de kinderen is.

Met deze leuke clubactie kunnen jullie ook nog geld verdienen voor Victoria-O.

Voor iedere verkochte kaart ontvangt onze vereniging namelijk een cashback van € 1,-.

Je kunt per club, per team of individueel per lid bestellen. Let op: Je zit samen met je amateurvereniging in één vak, maar binnen dat vak krijg je een rij en stoelnummer toegewezen. Wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, bestel dan je kaarten in één bestelling.

Bestellen kan via de volgende actielink: https://voetbal.iticketsro.com/AZ/deeplink.aspx?token=ActieAZVitesse_Victoria-o_yWdq03xH

 

Werkwijze

De kaarten kunnen tot en met zondag 12 augustus online besteld worden.

Daarna zal AZ de plekken in het stadion indelen en worden de kaarten geprint en in één zending verstuurd naar de contactpersoon binnen Victoria-O.

De kaarten kunnen vervolgens door de bestellers bij Marco van de Koppel worden opgehaald, wanneer en waar wordt later via de website en Facebook gecommuniceerd.