Beste leden,

Uiteraard zal jullie niet zijn ontgaan dat er gisteren tijdens de persconferentie van de overheid nieuwe coronamaatregelen zijn aangekondigd die per 14 oktober 22:00 in zullen gaan. Wat betekent dit voor onze clubactiviteiten?

Vanaf heden zullen alle competitiewedstrijden voor de komende vier weken voor alle teams worden afgelast. Dit zal ook te zien zijn in de apps van de KNVB (voetbal.nl en wedstrijdzaken).

Daarnaast zullen er op ons complex de volgende maatregelen extra gelden naast de standaard coronamaatregelen voor de komende vier weken:

– Kleedruimtes zullen gesloten blijven, de gang naar de kleedruimtes zal alleen beschikbaar blijven om bij de materialen te komen voor de trainers.
– Oefenwedstrijden zijn alleen toegestaan om te organiseren voor de jeugd binnen de eigen vereniging. Ga dus niet afreizen naar andere verenigingen en laat andere verenigingen ook niet naar ons complex toe komen.
– Trainingen gaan alleen door voor de leeftijden tot en met 17 jaar. Vanaf 18 jaar mag er dus helaas niet meer deelgenomen worden aan de training (dit geldt dus voor 18 jarigen ook!)
– De TC kijkt naar de herindeling/verschuiving van trainingen zodat ook de contactmomenten op ons complex weer omlaag geschroefd zullen worden. Dit zal z.s.m. worden medegedeeld aan de trainers via de coördinatoren.

Wij hopen hiermee als club ons steentje bij te kunnen dragen. Wij vragen onze leden ten zeerste om zich aan alle coronamaatregelen te houden van zowel de overheid en het RIVM en de regels zoals die staan beschreven op onze site onder het kopje ‘coronavirus’.

Hopelijk kunnen we snel weer in competitieverband aan de slag met zijn allen.

Sportieve groet,
Het bestuur