Victoria’O wint vriendschappelijke wedstrijd verdiend met 3-2 van de Valken. Verdiend gelet op het aantal kansen en ballen tegen en op de lat. De tweede helft drongen de gasten wel meer aan maar werden nauwelijks gevaarlijk voor het doel.
De eerste helft zagen we een gretig Victoria, waarbij erg veel en snel druk werd gezet, waardoor de gasten (staan hoog in de 4eklasse C) niet in hun spel kwamen; sterker nog; er werd veel balverlies geleden.
Dit resulteerde in een verdiende 1-0 van de gastheren. Een vrije trap van Oscar werd door Rens breed gekopt naar Billy die de bal achter de keeper kopte. Billy was trouwens in goede doen; was aktief en maakte acties! De 1-1 viel ook uit een dood spelmoment. Een vrije trap van de Valken werd bij de 1e paal binnengekopt.
Voor rust werd het 2-1 en daar was Wessel verantwoordelijk voor. Een verre diepe bal vanaf rechts werd door hem knap meegenomen en beheerst tikte Wessel de 2-1 binnen.
Kansen waren er nog voor Billy (alleen op de keeper) en Gijs (mooi schot op de lat).
De Valken creërden weinig; 1 kans ging hoog over.
Na de rust 6 wissels bij de Obdammers en dat had zijn weerslag op het spel. De ingezette jeugd deed het prima en via de counters waren de Obdammers gevaarlijk. Wessel scoorde de 3-1 al snel na de rust; een schot (of voorzet?) draaide zo het doel in.
De gasten zette een tandje bij en hadden het betere van het spel. Het was tegenhouden voor de thuisclub en dat hielden ze lang stand. Na goede reddingen van Thomas en goede acties van de verdedigers scoorden de gasten pas 5 minuten voor tijd de aansluitingstreffer en daar bleef het ook bij. Victoria scoorde nog wel via Sam maar deze werd afgekeurd wegens buitenspel. Een corner van Robin kwam nog op de lat, dus was 3-2 de eindstand.
Deze wedstrijd geeft hoop voor de de 2e competitiehelft. Vooral de eerste helft werd er (tactisch) sterk gespeeld en werden er vele kansen gecreëerd. Nu nog werken aan het afmaken van die kansen en dan komen de resultaten vanzelf,
Komende zaterdag wordt er geoefend tegen St.George.