Weer geen punten voor Victoria O

De geluidsinstallatie deed het niet goed en dat was gelijk de voorbode van deze wedstrijd. Niet goed; een 3-0 verlies.
Het eerste kwartier was Hoorn heer en meester op het veld. Ze kregen de vrijheid om lekker te combineren en dit leidde tot een 3-tal beste mogelijkheden. Gelukkig was de keeper vandaag in goeden doen en wist hij even zovele keren zijn doel schoon te houden.
Na dat kwartier kwam Victoria iets beter in het spel, maar dit leidde niet tot veel kansen. Wessel Klaver had de thuisploeg op voorsprong kunnen zetten, maar de HSV-Sport keeper kon dit voorkomen.
De ruststand was 0-0 en met goede verwachtingen voor een goed resultaat kwamen de supporters uit de kantine. Echter na 5 minuten stond er al 0-2 op het scorebord. Het eerste doelpunt was een fraaie aanval via de flank. Het 2e doelpunt werd ingeleid door een verkeerde inspeelbal en een hele snelle, effectieve tegenaanval van HSV.
Daarna probeerde Victoria het nog wel, maar er werd geen enkele kans gecreëerd en dus ook geen doelpunten. 3 minuten voor tijd scoorde de gasten nog met een afstandsschot de dik verdiende 0-3.
Het spel vandaag was niet goed, spelers waren niet scherp en weer veel te onrustig aan de bal. Als de keeper de beste man van het team is en je verliest met 0-3 dan zegt dat voldoende.
Er volgen nog 4 wedstrijden; 4 finales waarbij meer dan 100% inzet nodig is. Zorg vooraf voor een goede wedstrijdspanning en instelling, coach elkaar en blijf positief.
Komende zondag de derby tegen Apollo’68.
Er zit meer voetbal in dit team van de scheidende trainer Mario van der Hert, maar dat had Grasshoppers ook. In Hoogwoud zorgden Victoria voor een verassing. Dit kan zondag ook zo maar gebeuren.

Jan Bakker