Verslag kampioenswedstrijd

Zaterdagochtend 5 december er vroeg uit. We moesten om 7.50 uur vertrekken naar Volendam.
Een stevige wind maakte het voor ons lastig om lekker te voetballen, maar de meiden begonnen vol goede moed. Volendam MD2 stond onder aan en we wisten dat we met grote cijfers moesten winnen. Ons doelsaldo was minder dan die van Zouaven.
De eerste vijf minuten liet Volendam zich van zijn goeie kant zien en hadden we het lastig.
De 1-0 van de Victoria meiden kwam letterlijk uit de lucht vallen.
Een hoekschop van Milou viel bij de eerste paal in doel. De bevrijdende eerste treffer was gemaakt.  Daarna hadden we kans na kans en was het een wonder dat het bij rust geen 10-1 was, maar 5-1.
De tweede helft was een kopie van de eerste helft, we stonden constant voor het doel van Volendam. We wisten wel de keeper maar niet het doel te vinden. Gelukkig schopte Tessa er een aantal in en Evie en Anouk wisten ook een paar doelpunten te maken.
Na de wedstrijden was niet iedereen tevreden, we hadden wel gewonnen , maar hadden te kort gescoord. Om niet te overdrijven, het hadden er wel 20 kunnen of moeten zijn.
Zouaven hoefden maar met 1-0 te winnen om winterkampioen te worden.
Totdat……….
Onze afwezige coach Ruud Krijnsen was op bezoek bij Winkel MD2 tegen Zouaven en stuurde een app dat winkel 2-0 voorstond, met nog 10 minuten te spelen.
Zou het dan toch gebeuren,  kampioen worden ??????
Na 10 min het bevrijdende bericht voor Victoria MD1. Campione campione ole ole ole !!
Winkel had stand gehouden.
Meiden gefeliciteerd !!!!!  Het was een top eerste helft van het seizoen.
Nu de winterstop in en op naar de 2e helft van het seizoen