Hugo Borst matchwinnaar; met een knap doelpunt wist Hugo het enige doelpunt van deze wedstrijd te maken. Hij ronde een mooie diepe pass van Wessel fraai af door de weifelende uitgelopen keeper te omspelen en de bal in het verlaten doel te schieten.
Het was een van de weinige hoogtepunten van deze wedstrijd. Victoria de betere ploeg, veel aan de bal, maar eenmaal in het strafschopgebied gewoonweg niet effectief. Uit 20 corners mag er wel eens gescoord worden, toch?
In de 2e helft merkte de Zuidermeer dat er misschien wel iets te halen was en verscheen 3x gevaarlijk voor het doel van Victoria. De paal was de vriend van de Obdammers en Thomas lag de andere keren goed in de weg.
Eindstand dus 0-1 in het voordeel van de Obdammers.
Volgende week begint de competitie en dan moet het zeker beter. We gaan er vanuit dat dit het geval zal zijn en we wensen trainer Kees veel succes om zijn spelers te motiveren om vanaf dat moment er volop voor te gaan en om het spelplezier weer terug te krijgen bij het team. Misschien helpt het ook als straks iedereen weer aanwezig is, waardoor de trainer kan werken met een team waarin niet teveel gewisseld hoeft te worden.