Hier een berichtje over de seizoensstart van Vrouwen 1.

Voordat het seizoen begon was het al duidelijk dat het aantal speelsters van vrouwen 1  een krap aantal zou worden, 13 om precies te zijn.
Ook de MA1 had met 12 speelsters het minimale aantal. Toch werd ervoor gekozen om met 2 teams te beginnen en ervoor te gaan.
Anouk had de laatste wedstrijd van vorig seizoen een knie blessure opgelopen en er werd vanuit gegaan dat zij gewoon weer fit aan de start van dit seizoen zou staan. Nadat de 1e bekerwedstrijd was gespeeld kwam het bericht dat Anouk toch haar kruisband heeft gescheurd en dit seizoen niet kan spelen. Een enorme domper voor Anouk en het team. Ook Iris kampt met een blessure en dus werd de selectie ineens wel erg krap. Nadat de MA1 de eerste wedstrijden ook al tekort had is er na lang wikken en wegen besloten om de MA1 uit de beker en competitie te halen en samen verder te gaan als 1 team: Vrouwen 1.

Dit houd wel in dat er een speelsters groep is van 24 meiden. Er zullen elke week 15 a 16 meiden spelen en de rest is dan vrij.
Het seizoen is ondanks het rommelige begin goed begonnen. In de beker zijn de meiden een ronde verder en ook de eerste competitie wedstrijd tegen Zeemacht werd met 1-4 gewonnen. Afgelopen zondag tegen Koedijk werd helaas net verloren met 3-4.

Fotograaf Paul van der Molen was zondag langs geweest voor de teamfoto :

dames 1