Activiteit: oefenwedstrijden regelen Actie/tel./mailadres
Oefenwedstrijden worden gecoordineerd vanuit de technische commissie. (TC)
De initiatiefne(e)m(st)er neemt contact op Theo Neefjes. tt.neefjes@quicknet.nl
Theo Neefjes overlegt met:Nico Eeken, wedstrijdsecretaris jeugd en de wedstrijdsecretaris senioren, Leo Vlaar ivm eventuele door de KNVB geplande beker- inhaal- of overige competitie wedstrijden.Theo Neefjes overlegt met trainers om geplande trainingen te verzetten.Theo zend een mail naar de websitebeheerder en de overige TC leden om de wedstrijd aan te kondigen. De websitebeheerder plaatst de aankondiging op de homepage van de website
Theo Neefjes stelt de scheidsrechtercoordinatoren op de hoogte. Op hun beurt stemmen zij af met Theo Neefjes wie de wedstrijd(en) gaan/gaat fluiten.
De initiatiefne(e)m(st)er organiseert indien nodig de terreindienst en stemt dit af met Theo Neefjes. In iedergeval draagt de initiatiefne(e)m(st)er verantwoordelijkheid voor het ontvangen van de tegenpartij en het voorzien van limonade/thee in de rust voor de spelers. Hij/zij stemt dit af met Theo Neefjes.
Onverwachtse afgelastingen, doorgeven aan:- de betreffende teams
– Familie Willemsen (Konkel)
– terreindienst (indien nodig)
– scheidsrechters (coordinatoren)
– websitebeheerder
Aandachtspunten:-consumptiebonnen (Nico Eeken)-vlaggen voor grensrechters in lade bureau bestuurskamer of in wedstrijdsecretariaat kantine. (verantwoordelijke is de dienst doende scheidsrechter)-scheidsrechtershirts (indien nodig) in het wedstrijdsecretariaat in de kantine r)-wedstrijdballen in de ballenkast van het wedstrijdsecretariaat in de kantine. d.-reserve shirts in het wedstrijdsecretariaat in de kantine; indien deze gebruikt moeten worden draagt de initiatiefne(e)m(st)er zorg voor het wassen en schoon inleveren van de shirts.-klaarzetten van de doelen, initiatiefne(e)m(st)er stemt dit af met Theo Neefjes.

-Na afloop worden de kleedkamers bezemschoon achtergelaten, dit wordt gecontroleerd door de begeleiders van de teams, de initiatiefne(e)m(st)er is hiervoor eindverantwoordelijk.