Het is inmiddels een mooie traditie: de jongste jeugdpupillen spelen gedurende de winterstop 4 zaterdagen in januari een onderlinge competitie in de zaal op het sportcomplex van Victoria-O.

Mini´s, en jongens & meiden in de leeftijd 7 t/m 10 jaar vertonen als speler/speelster van Ajax, Feijenoord, PSV, AZ, Barcelona, Bayern München, Juventus, Liverpool óf één van de andere nationale & internationale teams hun voetbal skills in de zaal voor de ogen van ouders, broertjes, zusjes, opa´s & oma´s en andere belangstellenden.

Dat dit winterse voetbalfeest voor de jeugd leeft in Obdam is wel duidelijk, meer dan 100 kinderen deden wekelijks mee … daar zijn we als club natuurlijk hartstikke trots op!

Naast trots zijn we als Victoria-O ook de organisatoren van de wintercompetitie: Ramon, Marco, Rob, Marco, Roy, Hans & Glenn (zie foto v.l.n.r.) en de sponsoren van dit jaarlijks terugkerende voetbalfeest ontzettend dankbaar.

Zonder de inzet van deze vrijwilligers en steun van de enorme variatie aan sponsoren kunnen we deze voetbalactiviteit uiteraard niet organiseren binnen onze club.

Uiteraard hopen we op een herhaling van de wintercompetitie in januari 2019!

De organisatie laat bij monde van Ramon Schagen weten dat een voortzetting van de wintercompetitie zeker de wens is van de organisatie, maar dat extra hulp bij de organisatie, ondersteuning van Victoria-O én de steun van sponsoren hierbij van grote invloed zijn.

Pannaveld

Het bestuur van Victoria-O voert de afgelopen jaren een actief beleid ter verbetering en optimalisatie van ons sportcomplex, het complex moet voor jongens en meiden, zowel jong als oud voetbal ademen.

De afgelopen jaren hebben we verschillende nieuwe sponsoren mogen verwelkomen, dit is vooral ook te zien rondom het hoofdveld welke nagenoeg compleet gevuld is met reclameborden van onze sponsoren.

Anders dan voorheen hebben we onze inzamelingsacties ter versterking van de clubkas, denk hierbij o.a. aan de Geraniumactie, De Oliebollenactie, Opbrengst Wintercompetitie, etc. de afgelopen jaren geadresseerd aan en geïnvesteerd in voorzieningen welke het voetballen bij Victoria-O direct ten goeden komen. De meest recente en meest zichtbare vernieuwingen zijn bijvoorbeeld de geheel nieuwe dug outs langs het B & C veld geweest, een lang gekoesterde wens van trainers, coaches en spelers.

Ook voor 2018 heeft het bestuur een doel benoemt welke we vóór aanvang van het nieuwe voetbalseizoen (2018-2019) graag zouden willen realiseren: een Pannaveld voor de meest jeugdige bezoekers van ons sportcomplex.

Met de realisatie van een nieuw pannaveld, welke gepland is tussen het A & het C veld willen we jeugdige voetballers/voetbalsters laagdrempelig en op een leuke manier in contact brengen met de nr. 1 sport van Nederland: voetbal!

De aanleg van een pannaveld is voor Victoria-O een serieuze investering en we hopen in samenwerking met leveranciers en inzet van vrijwilligers iets moois te kunnen realiseren.

Evenals voorgaande jaren heeft de organisatie van de wintercompetitie de loterij “Waar schijt de Koe“ georganiseerd en tal van leuke spelletjes en activiteiten op de laatste speeldag van de wintercompetitie.

Met hulp van de vele sponsoren waren er weer fantastische prijzen te winnen en heeft de afgelopen wintercompetitie een recordbedrag aan opbrengsten gerealiseerd ter grootte van € 2.414,- … bijna een verdubbeling t.o.v. voorgaand jaar!

Dit bedrag komt geheel te goeden aan de aanschaf van het beoogde pannaveld welke Victoria-O komende zomer wenst te realiseren.

Vanzelfsprekend dan ook een hartelijke dank naar een ieder welke deze opbrengst mede mogelijk heeft gemaakt!

2e seizoenshelft

Inmiddels aangekomen in februari wordt er in aanloop naar de hervatting van het voetbalseizoen weer getraind en staan de eerste competitiewedstrijden weer gepland.

Wij wensen al onze voetballende leden en vrijwilligers veel voetbalplezier & sportiviteit toe de komende maanden!

Namens het Bestuur van Victoria-O

Marco van de Koppel