wintercompetitie-2017

 

Ook dit jaar spelen we een wintercompetitie voor de mini’s, F- en E pupillen. We spelen op zaterdag 7, 14, 21 en 28 januari.

De laatste speeldag wordt afgesloten met spelletjes voor alle deelnemers, ook zijn er loterijen met mooie prijzen. Met de opbrengst betalen wij de wintercompetitie. Het geld dat overbleef is gebruikt voor de dug-outs bij het B- en C-veld.

De mini’s spelen van 9.00 tot 10.00 uur.

De F-pupillen spelen van 10.00 tot 12.00 uur.

De E-pupillen spelen in twee poules. De eerste poule van 12.00 tot 13.30 uur, de tweede poule van 13.30 tot 15.00 uur. Dit wisselen we af, speel je de ene week vroeg, dan speel je de andere week laat.

Iedereen speelt in een Victoria-O tenue. We vragen de coaches van de zaterdag elftallen om dit met hun elftal te regelen. Daarbij draag je voetbalschoenen zonder zwarte zool en scheenbeschermers.

Zorg dat je op tijd aanwezig bent, meld je dan aan bij je coach. Een kwartier voor de wedstrijd moet je klaarstaan.

De voorlopige teamindelingen van de teams staan op de pagina van de wintercompetitie. Er kunnen nog wijzigingen plaatsvinden bij afzeggingen.

Op de pagina van de wintercompetitie staat ook het programma voor de eerste 3 speeldagen. De laatste speeldag wordt een finaledag en dit programma is afhankelijk van de uitslagen van de eerste 3 wedstrijddagen.

Als je niet mee wilt doen, graag zo snel mogelijk afbericht bij de toernooileiding.

Per mail naar dpjmmooij@ziggo.nl

Namens de organisatie veel plezier.

Bijlagen:

teamindeling-wintercompetitie-2017

programma-wintercompetitie-2017-f-pupillen

programma-wintercompetitie-2017-e-pupillen